Business Challenge 2024: ontdek of Antea Group de start van jouw carrière kan zijn

Ben jij bijna klaar met jouw studie en sta je op het punt om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten? Dan is de Business Challenge 2024 wellicht interessant voor jou!  

Samen bouwen aan een gezonde leefomgeving

De zorg voor een gezonde en toekomstbestendige leefomgeving is belangrijker dan ooit. Maatschappelijke opgaven als klimaatverandering, energietransitie en duurzaamheid vragen om oplossingen die creatief en soms grensverleggend zijn. Wij geloven dat we van jong talent kunnen leren en groeien. Nieuwe frisse blikken, nieuwe kennis en energie.  En juist daarom organiseren wij deze dag.

Business Challenge 2024

Op woensdag 29 mei a.s., op het eiland Pampus, komen slechts 25 studenten samen voor een unieke ervaring. Tijdens deze dag is er een business workshop en doe je een casus uit de praktijk, waarbij creativiteit, duurzaamheid en samenwerking centraal staan.

Forteiland Pampus loopt voorop in de strijd om als eerste Unesco-Werelderfgoedsite volledig energieneutraal te worden. Antea Group is nauw betrokken bij deze verduurzaming. Wij regelen het vervoer naar Pampus vanaf Centraal Station Utrecht.

Tijdens de Business Challenge krijgen de deelnemers de kans om Antea Group beter te leren kennen en te ontdekken of onze organisatie de juiste plek is om hun carrière te starten. Met de focus op duurzaamheid en innovatie biedt Antea Group een fijne werkomgeving voor ambitieuze starters. 

Het wordt een leerzame én gezellige dag, want naast een interessant programma gaan we samen lunchen, dineren en borrelen.

Aanmelden

Ben jij bijna klaar met je studie en al aan het oriënteren op jouw eerste baan? Meld je dan snel aan – uiterlijk vóór 15 mei – door een e-mail met een korte motivatie en/of CV te sturen naar recruitment@anteagroup.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 25 plekken beschikbaar voor deze unieke kans. De voertaal tijdens het evenement is Nederlands. 

Samen maken we de wereld elke dag een stukje mooier. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op woensdag 29 mei op Forteiland Pampus! 

Aanmelden is niet meer mogelijk

Nog vragen?

Wil je meer weten over het programma of de selectie van de Business Challenge 2024? Neem gerust contact op met Sara Plasman, manager recruitment, via 06 52 04 21 44 of stuur een e-mail.

Kom in contact