Ontdek het verhaal van Antea Group

Antea Group is waar je werkt met anderen die jouw passie delen.

Een thuis voor meer dan

0  collega’s

Verspreid door heel Nederland met

0  locaties

Een groot aanbod met circa

0  vacatures

Antea Group begon zeventig jaar geleden als een tweemansbedrijf in Friesland. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Mensen die projecten verder brengen. Denkers en doeners. En we zijn altijd op zoek naar de beste mensen. Maak jij ons mooier met jou?

Een werksfeer die

Inspireert en motiveert

Samen bouwen aan een mooie toekomst. Voor Nederland en in jouw loopbaan. Klaar voor de start?

Onze passie

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau; gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Onze missie? Nederland elke dag een stukje mooier maken.

Antea Group in 2030

Met passie zorgen wij ervoor dat Nederland elke dag een stukje duurzamer, veiliger en mooier wordt. Dit doen we op verschillende manieren, met verschillende mensen en talenten. Om samen op koers te blijven, werken we op basis van vier kernwaarden: ondernemend, mensgericht, ontwikkeling en karakter. Deze vormen het vertrekpunt voor alles wat we doen en bedenken. We zoeken natuurlijk collega’s die hierbij passen. Samen werken we aan topics die er toe doen. Met impact op de maatschappij: onze thema's.

Ontdek wat bij jou past

Waarom werken bij Antea Group?

Zoek jij werk dat ertoe doet? In een organisatie waarin jij ertoe doet? En waar jij met jouw talenten impact kan maken? Kom dan werken in 't thuis van trotse ingenieurs en adviseurs. Wij maken onze organisatie, ons werk en de sfeer graag mooier met jou.

 Dit zijn de 5 redenen om te solliciteren

  1. Ons werk heeft impact. Wij werken aan grote maatschappelijke vraagstukken. Van de energietransitie tot de transformatie van steden. Zo draag jij bij aan een gezondere en veiligere leefomgeving voor de generaties na ons.

  2. Ondernemen zit in ons bloed. Wist je dat we de langste dronevlucht ooit in Europe hebben gemaakt; dat we een eigen bos hebben gekocht en dat we koploper zijn in de toepassing van sensortechnologie en AI? Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

  3. Blijf jezelf ontwikkelen met meer dan 100 trainingen en cursussen van onze Antea Group Academie.

  4. We werken hard. Met elkaar en met passie. En hebben aandacht voor de balans tussen werk en privé.

  5. Wij geloven dat gelukkige werknemers meer uit zichzelf halen. Een open cultuur, een plek waar je jezelf kunt zijn. Regelmatig organiseren we teamborrels, kennisbijeenkomsten, gaan we samen sporten of muziek maken. En ken je JOIN al? Dat is onze jongerenorganisatie.

Kom snel in contact!

We willen jou graag leren kennen. Wat is jouw visie? Waar liggen jouw ambities? Samen bekijken we de kansen en mogelijkheden.

Reageer nu

Actueel

12 apr

Business Challenge 2024: ontdek of Antea Group de start van jouw carrière kan zijn

Lees meer