Studenten bij Antea Group

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Blijf niet langs de zijlijn staan, kom innoveren. Niet alleen nu maar ook voor later. Wij geloven dat we van jong talent kunnen leren en groeien. Nieuwe frisse blikken, nieuwe kennis en energie. Dat houdt ons als organisatie scherp en jong.

Solliciteer direct

Een thuis voor

0  stagiaires

Kans op een baan na stage

0  procent

Gemiddeld

0  (social) events per maand

Unieke kans!

Business Challenge 2024: ontdek of Antea Group jouw carrièrestart kan zijn

Ben jij bijna klaar met jouw studie en sta je op het punt om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten? Dan is de Business Challenge 2024 (29 mei) waarschijnlijk interessant voor jou!

Lees meer

Studenten & starters bij Antea Group

Een waardevolle start van jouw loopbaan begint bij Antea Group. Kom stage lopen of doe die waardevolle afstudeeropdracht bij ons. Jaarlijks bieden wij meerdere stageplaatsen op uiteenlopende plekken binnen onze organisatie. Hoe jouw stage of afstudeeropdracht eruit ziet, hangt helemaal af van jouw ambities en interesses. Leren bij Antea Group betekent ook dat je een stagevergoeding krijgt.

Veel stagiairs en afstudeerders groeien door naar een junior positie. Ook is het mogelijk om als werkstudent op flexibele basis bij ons aan de slag te gaan. Momenteel werken er circa 50 studenten bij Antea Group naast zijn of haar studie. Speciaal voor jongeren hebben wij een vereniging: JOIN. Bij Antea Group vinden we netwerken belangrijk. Dus wil jij je collega's beter leren kennen? Neem dan deel aan de activiteiten van bijvoorbeeld onze jongerenvereniging.

De kennis en ervaring die je bij een groot bedrijf als Antea Group opdoen, geeft jouw cv een boost. En natuurlijk leren wij ook van jou. Bouw jij mee aan de toekomst? Bekijk hieronder onze beschikbare stageplekken en afstudeeropdrachten.

Stage of afstuderen?

Van projecten tot workshops

Naast stage- en afstudeerplaatsen bieden wij ook mogelijkheden om kennis op te doen. Denk aan gastcolleges, projectbezoeken, trainingen, workshops en online events. Zo maak je kennis met onze organisatie, onze mensen en jouw toekomstig werkveld!

Bij Antea Group kom je terecht in een fijne omgeving met een prettige werksfeer en leuke collega’s. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een persoonlijk praatje tijdens de lunch of een gezellige borrel op vrijdagmiddag.

Ontdek Antea Group

Solliciteren binnen 2 minuten

Stage lopen bij het gaafste ingenieursbureau van Nederland? Tof! Wij leren jou graag kennen. Doe gemakkelijk een open sollicitatie. Zo ontdekken we samen de mogelijkheden. Wie weet werk jij straks aan gave projecten. Of doe jij die interessante afstudeeropdracht.

Reageer nu

Leer Antea Group kennen

De kennis en ervaring die je bij een groot bedrijf als Antea group opdoet, geeft jouw cv een boost. En natuurlijk leren wij ook van jou. Bouw jij mee aan de toekomst?