Het reizen veiliger, vlotter en schoner maken

Mobiliteit

Het wegennet van ons land wordt drukker en voller. Files zijn niet meer weg te denken. Het openbaar vervoer verbindt dorp en stad. De behoefte aan mobiliteit groeit. Nieuwe technologieën veranderen de manier van reizen en vervoeren.

Mobiliteit is van vitaal belang

Het uitgangspunt? Infrastructuur veiliger, gezonder en slimmer maken.

Mobiliteit nu & in de toekomst

We willen slimmer en flexibeler reizen. We hechten minder waarde aan eigen vervoer en we delen meer: denk bijvoorbeeld aan deelauto's. Mobiliteit nu en in de toekomst is belangrijker dan ooit. Onze klanten staan met de mobiliteitstransitie voor een enorme opgave. En dat vraagt om innovatieve en duurzame ideeën, goed strategisch advies en een specialistische kijk op mobiliteit. 

Wat is de mobiliteitstransitie?

De mobiliteitstransitie is de overgang naar duurzaam vervoer met nieuwe energiebronnen. Deze transitie van verkeer en mobiliteit omvat technologische en politieke processen. Alle vormen van vervoer spelen een rol in de mobiliteitstransitie. Je eigen auto, het openbaar vervoer en logistiek vervoer. Vervoer op de grond, het water en in de lucht. De transitie vraagt om een integrale aanpak om in te spelen op de enorme opgave waar we voor staan. 

Heb jij een visie voor mobiliteit in 2030?

Samen met overheden, bedrijven en gebruikers zoeken we naar innovatieve oplossingen om de mobiliteitstransitie succesvol te doorlopen. Met als uiteindelijk doel te komen tot een eerlijke, efficiënte en toekomstbestendige mobiliteitsmarkt. Help jij mee? Bekijk de vacatures mobiliteit.

Bekijk vacatures

Mobiliteit bij Antea Group

Onze collega’s werken dagelijks aan uitdagende vraagstukken rondom mobiliteit, verkeer en logistiek. Milieueffectrapportages, verkeersmodellen, grote planstudies, verkeersonderzoeken, mobiliteitsplannen en innovatieve oplossingen. Prognoses om tien jaar of zelfs verder vooruit te kijken.

Vacature adviseur mobiliteit

Het onderhoud van wegen, bruggen en fietspaden tot aan ontwerp en planstudies: Een breed werkveld waarvoor we altijd op zoek zijn naar specialisten zoals jij. Samen met overheden, bedrijven en gebruikers zoeken we naar innovatieve oplossingen om de mobiliteitstransitie succesvol te doorlopen. Met als uiteindelijk doel te komen tot een eerlijke, efficiënte en toekomstbestendige mobiliteitsmarkt.

Kom snel in contact!

Zie jij het zitten om mee te werken aan de mobiliteitstransitie van ons land? Voor nu en in de toekomst? Wie weet is Antea Group de ideale match voor jou. Wij leren jou graag kennen.

Neem contact op