Innoveren in techniek en technologie

Digitale transformatie

Techniek en technologie zijn continu in beweging. En de maatschappij verandert net zo snel. Innoveren en transformeren is daarom belangrijker dan ooit. Voor onszelf en onze klanten, om technologische uitdagingen op te lossen.

De lat ligt hoog bij digitale transformatie

Wat is digitale transformatie?

Digitale transformatie is de integratie van digitale technologieën en oplossingen in elk bedrijfsgebied. Dit is zowel een culturele als een technologische verandering, omdat organisaties gedwongen worden fundamentele veranderingen door te voeren in de manier waarop ze werken.

Wat doen wij aan digitale transformatie?

Verbinding leggen tussen informatievragen, beschikbare en benodigde data en techniek. Kwaliteit, actualiteit en nauwkeurigheid zijn een belangrijk onderdeel. Hiermee komen we samen verder in de digitale transformatie naar data gedreven werken. Slimme innovaties die we zelf én met de klant ontwikkelen, brengen ons steeds verder. 

Cruciale factor

Digitale transformatie is een belangrijk onderdeel van de strategie van elk bedrijf. Het proces waarbij je digitale technologieën inzet om (bedrijfs-) processen op een slimme manier in te richten is cruciaal. Een bepalende factor om een transformatie te laten slagen of mislukken. De juiste technologieën gekoppeld aan mensen en processen. Dit geeft een organisatie de mogelijkheid om snel in te spelen op verstoringen en kansen. En om te voldoen aan nieuwe en veranderende klantbehoeften en toekomstige groei. Ben jij klaar voor de digitale transformatie?

Bekijk vacatures

Een thuis voor meer dan

0  collega’s

Verspreid door heel Nederland met

0  locaties

Een groot aanbod met circa

0  vacatures

Voorbeelden van digitale transformatie

Al meer dan 70 jaar zijn we grondlegger van vele innovaties. Innovaties die we zelf ontwikkelden. Want onze ingenieurs en adviseurs denken altijd een stap vooruit. Zo maken we samen het onmogelijke mogelijk. En blijven we innoveren. Bekijk hieronder een aantal bekende Antrea Group innovaties, welke allemaal bijdragen aan de digitale transformatie.

Top 5 bekende Antea Group innovaties

  1. De langste dronevlucht van Europa: maar liefst 611 kilometer legde de drone af. En hij passeerde onderweg drie nationale luchtruimen tussen Oranjewoud en Kopenhagen.

  2. De 3D geprinte brug: een slim alternatief voor de traditionele brug.

  3. De brand remmende FireBalls: onze ingenieurs bedachten drijvende en brandbestendige ballen die brand beheersbaar houden en schade aan installaties en omgeving voorkomen. En.. wij zijn zelfs genomineerd voor de juryprijs door Koninklijke NLIngenieurs!

  4. Wij ontwikkelden jaren geleden een nieuw groenbeheersysteem voor gemeenten. Dit was basis van GBI beheersoftware waar inmiddels honderden gemeenten mee werken.

  5. Het combineren van robotica en Artificial Intelligence met onze collega Robothond Spot.

Digitale transformatie is pas succesvol met een goed team. Maak jij ons team nog beter?

Bekijk vacatures

Uitgelicht: de informatiemanager

Complexe vraagstukken die vragen om ingenieurs en adviseurs die het verschil durven te maken. Visies opstellen, kennisdrager zijn van data en modellen. Het managen van data en processen. Het trainen en verbinden van mensen in deze processen. Samen verder komen en organisaties helpen de digitale transformatie te verweven in hun missie. Bekijk daarom hier de vacatures voor het thema digitale transformatie. Zit de juiste vacature er niet bij? En is dit het thema waar jij aan wilt werken? Samen bespreken wij graag de mogelijkheden en kansen!

Kom snel in contact!

We willen jou leren kennen. Samen ontdekken we de mogelijkheden voor jou binnen Antea Group. En wie weet werk jij straks mee aan gave projecten in de digitale transformatie.

Reageer nu