Deel deze pagina
Delen via:
04-02-2020

Business Course 2020

Op 3 en 4 april laten we tijdens een tweedaagse volledig verzorgde Business Course een selecte groep talentvolle wo'ers en hbo'ers kennismaken met Antea Group. Deelnemers maken kans op een van de 10 uitdagende banen bij Antea Group. Bij Antea Group krijg je de kans om aan de slag te gaan met actuele thema's zoals energietransitie, klimaatadaptatie, planstudies, smart cities en assetmanagement. Hier liggen vragen en uitdagingen die wij graag samen met jou als nieuwe collega willen beantwoorden!

Ingenieurs en adviseurs met karakter

Als een van de grootste ingenieurs- en adviesbureaus van Nederland kun je bij ons mooie projecten op je cv zetten. En uiteraard ook internationale ervaring opdoen. Maar bovenal vind je bij Antea Group gewoon nuchtere mensen die de wereld om hen heen mooier willen maken. Die liever natte voeten krijgen dan in gortdroge vergaderingen zitten. En graag de handen uit de opgerolde mouwen van hun ruitjesoverhemd steken.

 

Heb jij het vermogen om diepgaande inzichten te vertalen naar een concreet en helder advies of ontwerp? En wil jij elke dag in een gedreven team werken aan een leefbare en duurzamere wereld? Dan vind je bij ons een wereld aan mogelijkheden.

business course vacature civiele techniek energietransitie klimaatadaptatie data

Volg Antea Group op LinkedIn, Facebook en Instagram voor het laatste nieuws rond de Business Course 2020!

Aanmelden voor de Business Course kan tot 16 maart 2020. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor Kempers, per e-mail of 06 - 83 16 86 44 (Whatsapp mag ook).