Deel deze pagina
Delen via:

Een werksfeer die inspireert en motiveert

Werken bij Antea Group betekent: met plezier werken aan mooie projecten, met volop aandacht voor jouw ontwikkeling. En dat binnen een gedreven organisatie die zich, samen met jou en je collega's, eveneens voortdurend wil verbeteren.

Zo hebben we de afgelopen tweeenhalf jaar in een duizenddagen-plan met succes gewerkt aan onder meer onze zichtbaarheid in de markt - als eerste ingenieursbureau met een commercial op tv - en innovatie. Het 1001dagenplan waarmee we begin 2020 zijn gestart, vormt hierop een logisch vervolg en draait rond de thema's innovatie, duurzaamheid, zichtbaarheid en de mensen die met elkaar de wereld van Antea Group vormen.

Creeer je eigen carriere

Als werknemer kun je rekenen op een concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden wat je deels flexibel mag invullen, uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden en een aangename werksfeer die motiveert en inspireert. Kortom: een omgeving waarin jij de ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen en zelf het stuur in handen hebt om richting te geven aan je carriere en zo je eigen wereld te creeren.

Uiteraard vertellen we je graag meer als je naar aanleiding van je sollicitatie wordt uitgenodigd voor een gesprek. Wil je liever meer weten voordat je solliciteert? Of heb je een andere vraag over werken bij Antea Group? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Kom je werken aan onderstaande projecten?