Deel deze pagina
Delen via:

Stagiair Milieukunde & Bodem

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp
Werkgebied: 
Milieu en Bodem
Regio: 
Friesland
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Noord-Brabant
Locatie: 
Heerenveen
Deventer
Almere
Capelle a/d IJssel
Oosterhout
Maastricht

Ben jij die mbo'er die ervaring wil opdoen bij het meest toonaangevende ingenieursbureau van Nederland op het gebied van bodem en ondergrond? Deze stage biedt je de kans.

Dit is jouw uitdaging

Tijdens deze stage werk je aan projecten voor onze klantgroep netbeheerders. We zorgen ervoor dat deze klanten veilig kunnen werken bij de aanleg, vervanging en het onderhoud van ondergrondse kabels en leidingen. Je ondersteunt ons projectteam met het voorbereiden en rapporteren van bodemonderzoeken. Je helpt bij de administratieve verwerking ervan, stelt rapportages op en onderhoudt contacten met laboratoria, onderaannemers en klanten. Ook leer je hoe je veldwerk aanstuurt en hoe je vergunningen en meldingen organiseert. Tijdens deze stage ervaar je hoe het is om werkzaam te zijn in een dynamische projectorganisatie. Uiteraard is er alle ruimte voor jouw persoonlijke doelstellingen en ontwikkelingsvragen. Afhankelijk van jouw voorkeur kun jij terecht bij de vestiging Heerenveen, Deventer, Almere, Capelle a/d IJssel, Oosterhout of Maastricht.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk en vakgebied. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je volgt een mbo-opleiding milieu, natuur, infratechniek of administratief.
  • je hebt affiniteit met bodem;
  • je kunt zowel solo als in teamverband goed uit de voeten.

Een stage bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Antea Group en Bodem

Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onder meer op het gebied van onze bodem en diepe ondergrond. Meer dan tweehonderd professionals houden zich bezig met bodemonderzoek, bodembeleid en bodemsaneringen. We onderzoeken, adviseren, organiseren en realiseren en maken hierbij gebruik van state-of-the-art-technieken zoals sensoring, software en big data. Dit doen we voor overheden en bedrijfsleven.

Interesse

Grijp jij deze stagekans met beide handen aan? Wacht dan niet te lang met reageren en solliciteer via de knop hieronder.

Meer informatie:

Neem contact op met Floor Kempers telefoonnummer (06) 83 16 86 44.

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp

Niet de vacature waarnaar je opzoek bent? Misschien zijn deze vacatures ook interessant?