Deel deze pagina
Delen via:

Stagiair Installatietechniek

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp
Werkgebied: 
Bouw en Installatietechniek
Functie: 
Stagiair-Afstudeerder
Regio: 
Overijssel
Gelderland
Utrecht
Locatie: 
Deventer

Ben jij die ambitieuze mbo-student die ervaring wil opdoen bij het meest toonaangevende ingenieursbureau van Nederland? Wil jij aan de slag met écht bijzondere stageprojecten? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou.

Dit is jouw uitdaging

Antea Group is een projectenorganisatie waarbij jouw stage gevormd wordt door de projecten die op dat moment spelen. Binnen de installatietechniek zijn beheergegevens zijn van groot belang. De komst van nieuwe beheer-ICT biedt de kans om installaties beter in beeld te hebben en te houden. Hierin ga jij een rol spelen. Onder meer door installaties op locatie te checken, onderhoudsgeschiedenis en verbruiksgegevens te verwerken, installaties op tekening uit te werken en in te voeren in het nieuwe beheersysteem. Uiteraard krijg je de ruimte om een eigen project uit te voeren.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar talenten met ambitie en passie voor hun werk en vakgebied. Aankomend professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je bent een derde of vierde jaars hbo-student richting installatietechniek (gebouwinstallaties);
  • je hebt affiniteit met elektrotechniek;
  • je kunt zowel solo als in teamverband goed uit de voeten.

Een stage bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Bouw & Installaties

Woningen, fabrieken, openbare gebouwen: meer dan 7 procent van Nederland bestaat uit bebouwd gebied. Hoe kunnen we hierin veilig wonen, recreëren en werken? Hoe minimaliseren we energieverbruik en Co2-uitstoot? Bouw & Installaties staat voor betrouwbaar, veilig en energiezuinig ontwikkelen en ondernemen. Voor de ontwikkeling van toekomstbestendige en energiezuinige bouwconcepten zetten we onze kennis van bouwkunde, installatietechniek en bouwfysica in.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:

Neem contact op met Barbara Evers, telefoonnummer 06 53 96 79 72.

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp

Niet de vacature waarnaar je opzoek bent? Misschien zijn deze vacatures ook interessant?