Deel deze pagina
Delen via:

Stagiair Cultuurtechniek en Realisatie

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp
Werkgebied: 
Realisatie
Sport
Civiele Techniek
Functie: 
Stagiair-Afstudeerder
Regio: 
Friesland
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Noord-Brabant
Locatie: 
Heerenveen
Deventer
Almere
Capelle a/d IJssel
Oosterhout

Ben jij op zoek naar een brede stage op het gebied van cultuurtechniek? Antea Group Realisatie is ons aannemersbedrijf dat zich bezighoudt met de aanleg van infra en sportaccommodaties. Ontwikkel jezelf in een wereld vol uitdagingen.

Dit is jouw uitdaging

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair. Ben jij breed georiënteerd en wil jij aan je kennis inzetten op verschillende gebieden zoals milieu, cultuurtechniek en hydrologie? Dan is dit de stage voor jou. Je wordt betrokken bij lopende projecten, jouw rol is dan ook niet alleen meekijken en -lopen, het is ook belangrijk dat je jouw eigen mening over bepaalde onderwerpen laat horen en dat je een echte bijdrage levert aan de projecten. Je standplaats wordt in overleg bepaald.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie en passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je volgt een mbo4- of hbo opleiding op het gebied van civiele techniek of cultuurtechniek;
  • je bent proactief en kunt zelfstandig werken;
  • je werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving;
  • je beschikt over een rijbewijs;
  • je bent een aanpakker.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Realisatie

De businesslijn Realisatie is gericht op de (her)ontwikkeling van woon- en werkgebieden, de aanleg van parken en groenvoorzieningen, boorlocaties, ondergrondse infra en rioleringswerken. Daarnaast zijn we betrokken bij de uitvoering van assetmanagement van de buitenruimte, natuur- en waterbouw, bodembescherming en -sanering. Projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders zorgen voor planmatige begeleiding van projecten, vaklieden zorgen voor daadwerkelijke uitvoering.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en wanneer je stage wil lopen.

Meer informatie

Neem contact op met Floor Kempers, telefoonnummer (06) 83 16 86 44.

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp

Niet de vacature waarnaar je opzoek bent? Misschien zijn deze vacatures ook interessant?