Deel deze pagina
Delen via:

Stage Opdracht Digitale Innovaties

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp
Werkgebied: 
Data
Locatie: 
Oosterhout
Capelle a/d IJssel

'De digitale transformatie is een feit. Als toonaangevend advies- en ingenieursbureau is Antea Group nadrukkelijk bezig om de digitale transformatie toe te passen in het dagelijkse werk van haar adviseurs. Er komen namelijk veel digitale ontwikkelingen op ons af die een enorme impact hebben op hoe de medewerkers in de toekomst werken.'


'De Zolderkamer' zo heet een team collega's binnen Antea Group dat concrete digitale innovaties uitwerkt voor experts als ecologen, verkeerskundigen, planologen en milieukundigen. Vanuit onze collega's komen bij 'de Zolderkamer' ongeveer 20 vragen per jaar binnen om een bepaalde digitaliseringsvraag uit te werken. De programmeurs werken in overleg met de adviseur een digitale tool / applicatie uit, waarmee de adviseur sneller en/of slimmer kan werken.

Voor het uitwerken van een aantal concrete vragen van onze collega's kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Ben je HBO-/WO-student Data Science en ben jij handig met bijvoorbeeld Python en Django? Heb je interesse in de verbinding tussen digitale innovaties en advieswerk voor overheden? Ben je nog op zoek naar een stageplek? Neem dan contact op met 'de Zolderkamer'!

Dit zijn de uitdagingen:

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil helpen bij het ontwikkelen van applicaties die onze collega's en klanten verder helpen. Concreet zijn we bezig met de volgende onderwerpen:

- Urban Modelling: we ontwikkelen meerdere quick scans waarmee we de impact van ruimtelijke ontwikkelingen op ecologie, water, milieu, enz. in beeld brengen:

- Automatisch aanmaken rapportages voor verschillende disciplines:

- Onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen (blockchain, linked data) en wat de impact op ons dagelijks werk is:

- De exacte invulling van je stageopdracht vullen we samen nader in op basis van jouw interesses en vaardigheden.

Naar verwachting is de duur van de stage 10-20 weken en vragen we om een inzet van minimaal 2 dagen in de week.

We bieden jou een gedreven team dat de kennis heeft om jou op de inhoud en het proces te begeleiden, zodat jij maximaal leert tijdens deze stage.

Werken bij Antea Group

Antea Group is een toonaangevend internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Vragen?

Wil je graag meer informatie? Neem contact op met Rutger Verschelling 06-20597642.

.