Deel deze pagina
Delen via:

Stage Civiele Techniek

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp
Functie: 
Stagiair-Afstudeerder
Regio: 
Friesland
Groningen
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Noord-Brabant
Limburg
Locatie: 
Heerenveen
Deventer
Almere
Capelle a/d IJssel
Oosterhout

Studeer jij momenteel Civiele Techniek en ben jij op zoek naar een uitdagende stage die je zelf vorm kunt geven? Dan is een stage bij Antea Group een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière.

Dit is jouw uitdaging

Wat je gaat doen? Dat heb je grotendeels in eigen handen. Als ingenieurs- en adviesbureau zijn wij betrokken bij civiele projecten van ontwerp, realisatie tot het beheer. Ook ondersteunen wij opdrachtgevers bij vraagstukken rond contractvormen en projectbeheersing.

Wil jij echt dieper in de techniek duiken, dan hebben we mooie stages op het gebied van wegen, kunstwerken, rail, assetmanagement en realisatie. We beschikken over de kennis en middelen om verschillende infraprojecten te ontwerpen, te begeleiden, te realiseren en te inspecteren. We verbinden belangen en zetten onze innovatiekracht in om tot duurzame en effectieve oplossingen te komen.

Als je interesse meer in de processen en contractvorming ligt dan hebben we ook mooie kansen. Met onze kennis en ervaring met processen, contracten, wetten en vergunningen toetsen we afspraken, brengen we plannen verder en helpen we (infrastructurele) projecten succesvol te realiseren. Tijdens deze stage ben je betrokken bij mooie projecten waarmee je waarde toevoegt aan je omgeving! Je krijgt de kans om mee te lopen en mee te kijken bij diverse werkzaamheden, maar je levert ook écht een bijdrage.

Antea Group is een echte projectenorganisatie. Dat betekent ook dat stages van periode tot periode kunnen verschillen. Wij geloven dan ook dat een stage maatwerk is en gaan graag met jou in gesprek om te bepalen wat je wil en kan doen. Zo kunnen we samen een mooie en leerzame stage vormgeven.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar jong talent met ambitie en passie. Voor deze stage is het belangrijk dat jij een hbo opleiding richting Civiele Techniek doet en dat je affiniteit hebt met één van de hierboven genoemde onderwerpen. Daarnaast is het voor ons essentieel dat je graag samenwerkt, open staat voor input en leergierig en proactief bent.

Een stage bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je stage gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard zorgen we voor uitstekende begeleiding en bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je zult je snel thuis voelen in onze organisatie.

Projecten en Innovatie

We hebben enkele projecten en innovaties hieronder voor je op een rij gezet om je een beter beeld te geven van wat Antea Group doet binnen de Civiele Techniek.

https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/3d-printen-sneller-goedkoper-mooi...
https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/virtueel-beeld-brengen-n211-wippo...
https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/systeemgerichte-contractbeheersin...
https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/beoordeling-constructieve-veiligh...
https://www.anteagroup.nl/nl/artikel/het-einde-van-de-onbewaakte-spoorwe...
https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/6d-driving-simulator-dag-van-de-i...
https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/vernieuwing-station-bloemendaal-p...

Antea Group

Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Grijp jij deze kans aan? Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie

Neem contact op met Jorrit Hondorp, telefoonnummer (06) 22 69 89 87.

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp

Niet de vacature waarnaar je opzoek bent? Misschien zijn deze vacatures ook interessant?