Deel deze pagina
Delen via:

Afstudeerder Rail

Solliciteer direct!
Werkgebied: 
Civiele Techniek
Rail
Functie: 
Stagiair-Afstudeerder
Regio: 
Friesland
Groningen
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Utrecht
Noord-Holland
Locatie: 
Deventer
Almere

Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière.

Dit is jouw uitdaging

Je opdracht is het opstellen van een standaard producten- en eisenboom voor onderdoorgangen onder het spoor. In het kader van de tunnelalliantie liggen de werkzaamheden tot een vastgesteld Voor Ontwerp (VO) niet meer bij ProRail maar bij de desbetreffende belanghebbende overheid. Voor overheden die niet gewend zijn om dit werk conform ProRail eisen op te pakken wil Antea Group vaste werkpakketten opstellen. De standplaats is Deventer of Almere.

Wat vragen we van jou

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • je bent een hbo student civiele techniek;
  • je bent een WO master student in de richting van TIL, CME, EE, ME;
  • je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken;
  • je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
  • organiseren en plannen gaat je gemakkelijk af;
  • je werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving.

Afstuderen bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Infra

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar één van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infra werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Antea Group beheerst hierbij de volledige keten, van planstudie tot assetmanagement.

Antea Group

Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:

Neem contact op met Jorrit Hondorp, telefoonnummer 06 11 87 70 79.

Solliciteer direct!

Niet de vacature waarnaar je opzoek bent? Misschien zijn deze vacatures ook interessant?