Deel deze pagina
Delen via:

Afstudeerder Omgevingswet

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp
Locatie: 
Deventer
Oosterhout

Ben jij opzoek naar een afstudeeropdracht of input voor je thesis? Wil jij meehelpen aan de opgave om de leefomgeving op de juiste manier in te richten? Wij zoeken vier enthousiaste afstudeerders voor onze onderzoeksgroep Omgevingswet!

De druk op de ruimte en onze leefomgeving neemt onverminderd toe. Nieuwe grote opgaven als de energietransitie, woningbouwopgave en klimaatadaptatie staan niet op zich en moeten in samenhang bekeken worden en ingepast in onze leefomgeving. We moeten zoeken naar creatieve oplossingen, waarmee we zuinig omgaan met onze ruimte en waarbij de kwaliteit van onze leefomgeving verbetert. Iedereen wil graag leven in een gezonde en veilige omgeving en he het is natuurlijk ook je eigen toekomst! Deze opgaven vragen om veranderingen in onze maatschappij, maar ook om een ander stelsel van wetten en regels. Antea Group is vanaf 2011 aangehaakt op het antwoord hierop, namelijk: de Omgevingswet! In 2011 is het Rijk gestart om wetten en regels die betrekking hebben op de fysieke leefomgeving te bundelen en tot een overzichtelijk en werkbaar geheel te maken.

In de afgelopen jaren hebben we allerlei diensten en producten ontwikkeld om onze klanten voor te bereiden op het werken en handelen met en in de geest van de Omgevingswet. We zijn daarmee een belangrijke koploper, waarbij onze authenticiteit door de buitenwereld sterk gewaardeerd wordt. Denk daarbij aan het ontwikkelen van creatieve tools, processen en diensten. Maar ook begeleiden we implementatietrajecten, maken we omgevingsvisies, en omgevingsplannen, richten we VTH-trajecten opnieuw in, geven we organisatieadvies, en organiseren we trainingen etc.

Het Team

Dit doen wij met een enthousiaste en gedreven club van mensen binnen ons bedrijf, maar ook met aankomende professionals; studenten die op het punt staan om hun studie af te ronden. Hiervoor stellen we jaarlijks een onderzoeksgroep Omgevingswet samen, waarbij masterstudenten kunnen afstuderen op een onderwerp dat betrekking heeft op de Omgevingswet. Ook dit jaar stellen we een onderzoeksgroep samen met vier verschillend georienteerde masterstudenten. Met de volgende studie richtingen kom je in aanmerking voor de onderzoeksgroep:

  • (technische) Planologie;
  • Bestuurskunde;
  • Rechten;
  • Milieukunde;
  • Gezondheidswetenschappen;
  • Data Science.

Je werkt voornamelijk vanuit huis of de universiteit. Wanneer de omstandigheden het weer toestaan wordt je standplaats Oosterhout of Deventer.

Interesse?

Heb jij de ambitie om mee te denken over de inrichting van de leefomgeving? Wil jij onderdeel zijn van de onderzoeksgroep Omgevingswet en tijdens je afstuderen werken aan iets dat er echt toe doet? Stuur je CV en motivatie

Vragen?

Neem contact op met Floor Kempers 06 - 53 96 79 72.