Deel deze pagina
Delen via:

Afstudeerder: Duurzaamheid, what's next?

Solliciteer direct! Stel je vraag in WhatsApp
Locatie: 
Deventer
Almere
Capelle a/d IJssel
Oosterhout
Heerenveen

Afstuderen en nog opzoek naar een interessant thesis onderwerp? Wil jij je verdiepen in de maatschappelijk vraagstukken c.q. opgaven van de toekomst? Wij zijn opzoek naar een student die zich vast wil bijten in onderzoek naar trends en ontwikkelingen binnen onze leefomgeving!

Energietransitie, klimaatadaptatie, duurzaamheid. Dit zijn voorbeelden van thema's, trends en ontwikkelingen die op dit moment dagelijks in het nieuws zijn en waarop actief op ingespeeld wordt door de politiek, maatschappij en het bedrijfsleven in Nederland. Het zijn vast onderwerpen waar je als student al mee in aanraking bent gekomen tijdens je studie, stages of projecten. Dagelijks adviseren wij onze opdrachtgevers op deze thema's. Voor ons is het essentieel dat onze dienstverlening aansluit op de behoefte van onze opdrachtgevers. Dat betekent dat we ook thema's, trends en ontwikkelingen voor de nabije en middellange termijn in het vizier moeten hebben. Onze motto is tenslotte: Understanding Today Improving Tomorrow.

En daar gaat deze afstudeeropdracht over! Kortom, welke grote en belangrijke maatschappelijk opgaven (regionaal/nationaal) verschijnen er aan de horizon waarop we moeten anticiperen? Als afstudeerder binnen Antea Group onderzoek je door middel van verschillende methoden welke thema's, trends en ontwikkelingen daarvoor logisch en kansrijk.

De vraagstelling is breed neergezet. Uiteraard ga jij samen met jouw begeleider van Antea Group jouw thesis onderwerp specificeren en definieren.

Interesse?

Lijkt het jou interessant om Antea Group te leiden bij het in kaart brengen van ontwikkelingen in politiek en maatschappij? Mooi, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Studeer je af aan een WO-studie gerelateerd aan onderstaande onderwerpen ? Stuur je CV en motivatie!

  • Technische Bestuurskunde;
  • Bestuurskunde; Bestuurskunde Bestuurskunde Bestuurskunde Bestuurskunde Bestuurskunde
  • Political Studies;
  • Environmental Studies;

Werken bij Antea Group

Antea Group is een toonaangevend internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Vragen?

Wil je graag meer informatie? Neem contact op met Floor Kempers 06 - 53 96 79 72.