Deel deze pagina
Delen via:

Stage/afstuderen: Automatisering bij adviesdiensten

Locatie: Capelle a/d IJssel, Oosterhout of Almere

 

'Studeer jij data science, ICT of een andere HBO/WO opleiding waarin data aanbod komt? In deze stageopdracht biedt Antea Group jou de perfecte kans om je kennis toe te passen in de praktijk samen met onze professionals. In deze opdracht ga je bezig met het onderhouden, toepassen en automatiseren van data in het vakgebied contracten.'

 

Wat ga je doen

We hebben in de afgelopen 20 jaar veel adviezen uitgebracht en contractstukken opgesteld, en beschikken dus over een grote set aan data. Het ontginnen van deze data en hier slimme toepassingen mee bedenken is de volgende uitdaging. Je zou ook kunnen kijken naar hoe we nu onze projecten aanpakken en hierin je eigen ideeen geven. De moeilijkheidsgraad zit hem in het type projecten dat we doen binnen onze adviesgroep Contracten: geen enkel project is hetzelfde en vraagt serieus denkwerk van onze adviseurs. Juist in dit vakgebied de mogelijkheden voor automatisering vinden (onder andere met AI toepassingen) gaat jouw uitdaging worden in deze stage! Hieruit leidt de vraag: Welke mogelijkheden zijn er om in de toekomst hoogwaardig adviesdiensten te leveren aan klanten met behulp van automatiseren of innovaties zoals AI?

 

Wat vragen wij van jou

Om voor deze stage/afstudeeropdracht in aanmerking te komen geldt dat je:

  • een data science, ICT of andere HBO/WO opleiding studeert waarin data centraal staat;
  • affiniteit heb met consultancy en het werken van data;
  • innovatief en proactief bent;
  • leergierig bent met een gedreven werkhouding.

 

Interesse? Laat het weten!

Grijp jij deze kans aan? Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn. Of bel of app met Marije de Vries: 06 - 57 99 56 67.

 

Over Antea Group

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau; gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Binnen Antea Group zijn verschillende Businesslijnen die een specifieke focus hebben. De Adviesgroep Contracten maakt onderdeel uit van de Businesslijn Contracten en Vergunningen.

Bij de adviesgroep Contracten hebben we de volgende doelstelling: "Nederland bereikbaar en leefbaar houden en bijdragen aan verduurzaming". Dit bereiken we door elke dag de ambities van onze klanten centraal te stellen en de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers te organiseren en te structureren. We begeleiden, adviseren en leiden op vanuit het vak contractmanagement, in welke fase van een ontwikkeling of project dan ook.

We sluiten aan op actuele behoeften en opgaven in onze maatschappij. Denk aan de energietransitie, circulaire economie en digitalisering.  Dit vraagt dat we als adviseur een praktische, resultaatgerichte en ondernemende houding hebben waarin we eigenaarschap nemen in de projecten.