Deel deze pagina
Delen via:

Stage: Water en Natuur

Locatie: Heerenveen of Oosterhout

 

Leergierig, ambitieus en op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere!

 

Dit is jouw uitdaging

Als stagiair werk je op projectbasis mee aan (deel)opdrachten voor onze opdrachtgevers. Je draagt bij aan projecten rondom gebieds(her)inrichting, optimalisatie watersystemen, beekherstel, kadewerken en natuurontwikkeling. Jouw werkzaamheden zijn divers, zoals het uitvoeren van inventarisaties, het maken van ontwerpen en/of technische tekeningen, landschapsplannen, het schrijven contracten en (RAW)bestekken, het opstellen van ramingen, werkzaamheden rond aanbestedingen en begeleiding van de realisatie. Tijdens deze stage ervaar je hoe het is om werkzaam te zijn in een dynamische projectorganisatie. Ook kun je gebruik maken van de ruime en brede expertise die er bij Antea Group aanwezig is. Uiteraard is er alle ruimte voor jouw persoonlijke doelstellingen en ontwikkelingsvragen. Afhankelijk van jouw voorkeur kun jij terecht bij de vestiging Heerenveen of Oosterhout.

 

Wat vragen we van jou?

  • Je volgt een relevante hbo-opleiding, in de richting van Tuin- en Landschapsinrichting, Land en Watermanagement, Management van de leefomgeving of vergelijkbaar;
  • Je hebt een ondernemende en proactieve houding.

 

Interesse? Laat het weten!

Vertel ons in een motivatie en cv wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Als je vragen hebt, bel, app of mail dan met Johan Bekema (Heerenveen, 06 - 12 21 39 73) of Raoul Kanters (Oosterhout, 06 - 20 43 16 14).