Deel deze pagina
Delen via:

Stage: Ruimtelijke strategie

Locatie: Almere of Oosterhout

 

'Ben jij net als wij ook zo geboeid door strategische inpassing van projecten met het oog op klimaatadaptatie, energietransitie en Omgevingswet? Ben je op zoek naar een omgeving waarin jouw inventiviteit en netwerkcapaciteiten volop de ruimte krijgen? Antea Group daagt je uit!'

 

Wat ga je doen?

Als stagiair loop je mee in onze projecten. Je krijgt zo de kans om verschillende facetten van het vak te leren kennen. Een deel van je tijd zal je doorbrengen op kantoor, maar je krijgt ook zeker de gelegenheid om de projecten ook daadwerkelijk buiten te bezoeken. Je krijgt begeleiding van een van onze ervaren medewerkers waardoor je in korte tijd veel ziet en kan leren.

 

Onze pluspunten

Uiteraard word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Maar je gaat aan de slag binnen een heel team van collega's met passie voor hun werk en vakgebied. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Wij investeren graag in jou en samen maken we van jouw stage bij Antea Group een plezierige en leerzame tijd.

 

Jouw kwaliteiten

  • je bent bij voorkeur een WO-student op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedelijke ontwikkeling, milieu, klimaat, duurzaamheid, economie en/of bestuurskunde;
  • je bent pro-actief;
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima werken;
  • je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
  • je werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving.

 

Antea Group & Ruimtelijke Strategie

De afdeling Ruimtelijke Strategie houdt zich bezig met het managen van strategische en complexe projecten voor de ruimtelijke ontwikkeling in Nederland. Dit doen we onder meer voor en samen met gemeenten, provincies, projectontwikkelaars, energiebedrijven en het Rijk. Thema's waaraan we werken zijn strategische ontwikkelvraagstukken op het gebied van stedelijke transformaties, klimaatadaptatie, gezonde stad, Omgevingswet, energietransitie en toekomstvisies.

 

Interesse?

Ga jij deze uitdaging aan? Bij interesse of vragen kun je bellen of appen met Viola Gerber, 06 11 87 70 79.