Deel deze pagina
Delen via:

Stage: Recruitment

Locatie: Deventer

 

Ben jij een student die van aanpakken houdt, leergierig ingesteld is en het leuk vindt om samen te werken in een team? Dan is Antea Group voor jou wellicht een goede match!

 

Dit is jouw uitdaging

Binnen team Recruitment van Antea Group houden wij ons bezig met het werven van (technische) collega's voor al onze Nederlandse vestigingen.

Als stagiair draai je volop mee in de dagelijkse werkzaamheden van het team. Tijdens je stage bij ons krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je kunt door middel van jouw eigen pro-activiteit je eigen stage vormgeven zodat de stage aansluit bij jouw leerdoelen.

Naast het behandelen van de binnengekomen sollicitaties en het zoeken naar potentiele nieuwe medewerkers zijn er nog veel meer werkzaamheden waar jij je mee bezig kunt houden. Wij staan bijvoorbeeld regelmatig op een (online) bedrijvendag, geven (online) workshops, organiseren en leiden selectierondes en zijn zichtbaar op innovatieve wijze in de arbeidsmarkt. Dat biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van professionalisering, profileren en netwerken.

Naast het wervings- en selectieproces neem je ook deel aan een van de projecten van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Onze creativiteit laten we los op de verschillende projecten die we draaien zoals bijvoorbeeld Escape Room Bus, Virtual Reality en werving door middel van vloggen.

 

Dit vragen we van jou

Bij Recruitment is het werk iedere dag weer anders. Ons team bestaat uit een teamleider, twee corporate recruiters en een campus recruiter. We zijn enthousiaste harde werkers, maar we houden ook zeker van gezelligheid.

Je stage bevindt zich in een omgeving waarin veel mag en kan. Dit vraagt om een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemerschap. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige stagiair met een hbo-achtergrond.

 

Over Antea Group

Van stad tot land, van water tot lucht; binnen Antea Group dragen 1500 adviseurs en ingenieurs bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken, maar we zijn ook betrokken bij thema's zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je stage gaat. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

 

Interesse? Laat het weten!

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en wanneer jouw stageperiode start. Je kunt reageren tot 17 december. De gesprekken vinden plaats in de eerste week van januari.

 

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Marije de Vries, telefoonnummer 06 - 57 99 56 67.