Deel deze pagina
Delen via:

Stage: Ontwerp & Civiel

Locatie: Heerenveen

 

Heb jij het in je om Nederland te begeleiden in de energietransitie en je als jong-professional te ontwikkelen als specialist op het gebied van ontwerp en aanleg van kabels & leidingen? Er gebeurt ontzettend veel boven de grond, dat zien we. Onder de grond gebeurt bijna evenveel, misschien wel meer... In de huidige energietransitie is er steeds meer behoefte aan engineering onder de grond. De stad Leeuwarden is op dit moment bezig met de verkenning van warmtenetten in de ondergrond. Op dit thema heeft Antea Group een aantal stage / afstudeer opdrachten beschikbaar.

 

Wat ga leren en zien? 

  • Ontwerp van een warmtenetwerk in 3D.
  • Opzetten van sterkteberekeningen (eindige elementen methode en vakwerkbladen) van een warmtenet.
  • Onderzoek naar grond leiding interactie, bij het opwarmen van een leiding.

Tijdens de stage krijg je een professionele ondersteuning van een ervaren team, maar je bent ook volledig vrij in het doen van onderzoeken en rapportage. Indien passend bij de opdracht en binnen de periode, is het doen van veldbezoeken en testen van de mogelijkheden.

 

Interesse? 

Studeer jij Civiele techniek, Werktuigbouwkunde of grafische studie? Een groepsfase te lopen of te studeren op het gebied van Kabels en Leidingen? Solliciteer snel! Stuur je CV en motivatie. Dan kunnen we samen het onderwerp en de interessegebieden van je stage verder invullen! 

 

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze stage / afstudeeropdracht of over het stage lopen bij Antea Group. Neem contact op met Marije de Vries 06 57 99 56 67.