Deel deze pagina
Delen via:

Stage: Digitale innovatie

Locatie: Oosterhout

De digitale transformatie is een feit. Als toonaangevend advies- en ingenieursbureau zijn wij bezig de digitale transformatie toe te passen in het dagelijkse werk van onze adviseurs. Er komen namelijk veel digitale ontwikkelingen op ons af die een enorme impact hebben op hoe de medewerkers in de toekomst werken.

De Zolderkamer is een team binnen Antea Group, dat concrete digitale innovaties uitwerkt voor experts als ecologen, verkeerskundigen, planologen en milieukundigen. Vanuit onze collega's komen bij de Zolderkamer ongeveer 20 vragen per jaar binnen om een bepaalde digitaliseringsvraag uit te werken. De programmeurs in de Zolderkamer werken in overleg met de adviseur een digitale tool / applicatie uit, waarmee de adviseur sneller en/of slimmer kan werken.

 

Wat ga je doen

Voor het uitwerken van een aantal concrete vragen van onze collega's kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Ben je HBO-/WO-student Data Science en ben jij handig met bijvoorbeeld Python en Django? Heb je interesse in de verbinding tussen digitale innovaties en advieswerk voor overheden? Ben je nog op zoek naar een stageplek? Solliciteer dan op deze functie.

De Zolderkamer is op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil helpen bij het ontwikkelen van applicaties die onze collega's en klanten verder helpen. Concreet zijn we bezig met de volgende onderwerpen:

  • Urban Modelling: we ontwikkelen meerdere quick scans waarmee we de impact van ruimtelijke ontwikkelingen op ecologie, water, milieu, enz. in beeld brengen;  
  • Automatisch aanmaken rapportages voor verschillende disciplines;
  • Onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen (blockchain, linked data) en wat de impact op ons dagelijks werk is.

De exacte invulling van je stageopdracht vullen we samen nader in op basis van jouw interesses en vaardigheden. Naar verwachting is de duur van de stage 10-20 weken en vragen we om een inzet van minimaal 2 dagen in de week.

Vanuit de Zolderkamer bieden we jou een gedreven team dat de kennis heeft om jou op de inhoud en het proces te begeleiden, zodat jij maximaal leert tijdens deze stage.

Interesse? Laat het weten!

Vertel ons in een motivatie en cv wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Als je vragen hebt, bel of app dan met Rutger Verschelling, rutger.verschelling@anteagroup.com of 06 - 20 59 76 42.