Deel deze pagina
Delen via:

Stage: Contractmanagement

Locatie: landelijk  

 

Studeer jij HBO Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek of een andere gerelateerde opleiding en heb je een bovengemiddelde belangstelling voor contractbeheersing en document- en producttoetsen in het bijzonder? Deze stageopdracht biedt jou de kans om hiermee ervaring op te doen in de praktijk van een ingenieurs- en adviesbureau. Niet alleen leer je daarmee direct van de experts uit het werkveld, ook kun je rekenen op een aantrekkelijke stagevergoeding.

 

Wat ga je doen

Tijdens deze stage ga je onze professionals ondersteunen bij contractbeheersingsopdrachten en specifiek waar het document- en producttoetsen betreft. Je werkzaamheden zijn:

  • Mensen benaderen voor de toetsen (intern en extern);
  • Documenten verkrijgen die nodig zijn voor het proces;
  • Klaarzetten van toetsformulieren;
  • Onder begeleiding mee beoordelen van de document- en producttoetsen.

 

Onze pluspunten

Uiteraard word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Maar je gaat aan de slag binnen een heel team van collega's met passie voor hun werk en vakgebied. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Wij investeren graag in jou en amen maken we van jouw stage bij Antea Group een plezierige en leerzame tijd.

 

Jouw kwaliteiten

Om voor deze stage in aanmerking te komen geldt voor jou dat je:

  • een HBO of WO studierichting Civiele Techniek of MSc Technische Bedrijfskunde;
  • praktisch bent ingesteld;
  • over de technische kennis beschikt voor het kunnen mee beoordelen van de producten.

 

Interesse? Laat het weten!

Vertel ons in een motivatie en cv wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Marije de Vries, telefoonnummer 06 - 57 99 56 67 of stuur een Whatsapp!

 

Over ons

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, ook op het gebied van Contracten en Vergunningen. Op de website van Antea Group lees je hierover meer.