Deel deze pagina
Delen via:

Stage: Bouwkunde Constructies

Locatie: Heerenveen 

 

Studeer jij HBO Bouwkunde of Civiele Techniek en heb je een bovengemiddelde belangstelling voor de engineering van constructies? Deze stageopdracht biedt jou de kans om samen met onze professionals mee te lopen in projecten op het gebied van utiliteitsbouw, industriele bouw en de bouw van scholen en sportaccommodaties. Niet alleen leer je daarmee direct van de experts uit het werkveld, ook kun je rekenen op een aantrekkelijke stagevergoeding.

 

Wat ga je leren

Tijdens deze stage ga jij je verdiepen wat er komt kijken bij beton- en staalconstructies in zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. Daarbij nemen we je ook mee in actuele ontwikkelingen zoals aardbevingsbestendig bouwen. Afhankelijk van jouw stagetraject en de projecten die voorhanden zijn, kun ook je kennis opdoen van bouwtechnische werkzaamheden zoals directievoering, bouwvergaderingen en toezichtwerkzaamheden.

 

Onze pluspunten

Uiteraard word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Maar je gaat aan de slag binnen een heel team van collega's met passie voor hun werk en vakgebied. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Wij investeren graag in jou en amen maken we van jouw stage bij Antea Group een plezierige en leerzame tijd.

 

Jouw kwaliteiten

Om voor deze stage in aanmerking te komen geldt voor jou dat je:

  • HBO Bouwkunde of Civiele Techniek studeert;
  • je wilt je orienteren op met name de engineering van constructies;
  • een proactieve en gedreven werkhouding hebt;
  • zowel solo als in teamverband goed uit de voeten kunt.

 

Interesse? Laat het weten!

Vertel ons in een motivatie en cv wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.  Als je vragen hebt, bel of app dan 06 - 51 37 87 25.

 

Over ons

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, ook op het gebied van Bouw en Installaties. Met vijftig experts op het gebied van bouwkunde, installatietechniek en bouwfysica realiseren wij toekomstbestendige bouwconcepten. Maar ook ondersteunen we op het gebied van contractvorming, vergunningen en bouwmanagement.

Op de website van Antea Group lees je meer over Bouw en Installaties.