Deel deze pagina
Delen via:

Afstuderen: Marktonderzoek en businessplan Bouw

Locatie: Deventer  

 

Volg jij een commerciele studie aan bijvoorbeeld Windesheim Zwolle, Hanzehogeschool Groningen of Saxion Hogeschool in Enschede en heb je belangstelling voor de bouwwereld? Dan bieden wij jou graag de mogelijkheid tot een afstudeeropdracht met inhoud. Waarbij je samen met en begeleid door onze professionals je kunt buigen over een vraagstuk uit de werkelijke praktijk van het werkveld.

 

Wat ga je onderzoeken

Voor jouw afstudeeropdracht ga je op zoek naar het antwoord op onderstaande vragen. Vervolgens verras je jezelf, je opleiding en ons met een heldere analyse en een overtuigend advies ten aanzien van de commerciele focus, marketing en communicatie die past bij Antea Group als topspeler op het gebied van bouw en installaties.

  • Welke marktsegmenten zijn voor ons interessant?
  • Vereist onze organisatie aanpassingen om commercieel slagvaardiger te worden en zo ja, welke?
  • Wat is de mediakoers en marketingmix die nodig is om onze ambities waar te maken?
  • Welke technologische ontwikkelingen spelen in de bouwwereld en wat is de beste manier om hierbij aan te haken om onze relevantie in de markt ook in de toekomst te behouden?

 

Onze pluspunten

Uiteraard word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Maar voor kennis en inspiratie kun je rekenen op een team van collega's met passie voor hun werk en vakgebied. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Wij investeren graag in jou en samen maken we van jouw afstuderen bij Antea Group een plezierige en leerzame tijd.

 

Jouw kwaliteiten

Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, geldt voor jou dat je:

  • een commerciele opleiding op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfskunde, marketing of communicatie volgt;
  • interesse hebt in de wereld van bouwadvies, -management en -realisatie.

 

Interesse? Laat het weten!

Vertel ons in een motivatie en cv wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.  Als je vragen hebt, bel of app dan 06 - 51 37 87 25.

 

Over ons

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, ook op het gebied van Bouw en Installaties. Met 50 experts op het gebied van bouwkunde, installatietechniek en bouwfysica realiseren wij toekomstbestendige bouwconcepten. Maar ook ondersteunen we op het gebied van contractvorming, vergunningen en bouwmanagement.

Op de website van Antea Group lees je meer over Bouw en Installaties.