Deel deze pagina
Delen via:

Afstuderen: Integrale samenwerking Omgevingswet

Locatie: Capelle aan den IJssel   

 

Volg jij een opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Ruimtelijke Ordening en wil je die afronden met een afstudeeropdracht van betekenis? Dan ligt er bij onze Taskforce Omgevingswet een mooie opdracht voor je klaar. Wij hebben deze taskforce in het leven geroepen om alle veranderingen die de Omgevingswet met zich meebrengt in beeld te brengen voor onze advies- en andere dienstverlening op het gebied van bodem en ondergrond. Samen met en begeleid door onze specialisten ga je aan de slag met een vraagstuk uit de praktijk.

 

Wat ga je onderzoeken

Per 1 januari 2022 treedt de Omgevingswet in werking. Daarmee gaat het hele beleidskader voor onze fysieke leefomgeving op de schop. Iedereen die werkt met, in en voor die leefomgeving krijgt er mee te maken. Een belangrijk aspect van de Omgevingswet is een meer integrale benadering van ontwikkelingen in de leefomgeving. Dat vraagt zowel van onze klanten als van onszelf een andere kijk op onze projecten en (advies)diensten.

Voor een multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau als Antea Group wordt afstemming en samenwerking tussen de verschillende kennisvelden belangrijker dan ooit om de belangrijke maatschappelijke opgaven op het gebied van klimaat, energie en ondergrondse infrastructuur slagvaardig tegemoet te treden. Jouw afstudeeropdracht is om samen met de taskforce-collega's onze interne samenwerking verder te optimaliseren  en verbetervoorstellen te doen over samenwerkingsverbanden die binnen de huidige structuur mogelijk zijn.

 

Onze pluspunten

Uiteraard word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Maar voor kennis en inspiratie kun je rekenen op een team van collega's met passie voor hun werk en vakgebied. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Wij investeren graag in jou en samen maken we van jouw afstuderen bij Antea Group een plezierige en leerzame tijd.

 

Jouw kwaliteiten

Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, geldt voor jou dat je:

  • een opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Ruimtelijke Ordening op HBO- of WO-niveau volgt;
  • interesse hebt in de wereld van ingenieurs en adviseurs.

 

Interesse? Laat het weten!

Vertel ons in een motivatie en cv wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Marije de Vries, 06 - 57 99 56 67 of stuur een Whatsapp!

 

Over ons

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, ook op het gebied van Bodem en Ondergrond en de Omgevingswet. Op de website van Antea Group lees je meer over onze dienstverlening op het gebied van Bodem en Ondergrond en de Omgevingswet in relatie tot de Ondergrond.