Deel deze pagina
Delen via:
28-11-2018

Krachtmeting roeiverenigingen 22 november

krachtmeting studentenroeiverenigingen

Op donderdag 22 november 2018 vond de eerste editie plaats van de Krachtmeting. Antea Group is sponsor van 3 studentenroeiverenigingen E.S.R. Theta (Eindhoven), W.S.R. Argo (Wageningen) en D.S.R.V. Laga (Delft). De verenigingen namen het tegen elkaar op. Hierbij werden zij zowel fysiek als mentaal uitgedaagd op kracht en karakter!

Bewegen brengt meer creativiteit en productiviteit. Bovendien zijn roeiers slim, ondernemend en competitief. Maar is dit wel zo? Er is een programma neergezet met 15 krachtmetingen. In totaal 65 studenten werden verdeeld over 15 teams. Zij gingen afwisselend aan de slag met zowel een casus als een uitdagende fysieke krachtmeting.

Het resultaat werd een advies aan de klant. Maar dat valt niet mee als je ook nog fysiek tot het uiterste wordt uitgedaagd. Na het eindsignaal werden de adviezen beoordeeld door een vakkundige jury en de resultaten van de fysieke opdrachten opgeteld. 

Natuurlijk kan er maar een de winnaar zijn. Laga uit Delft was dit jaar de krachtigste vereniging en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen van businesslijndirecteur Ka-Lung To.