Deel deze pagina
Delen via:
04-02-2019

Business Course 2019

In april laten we tijdens een tweedaagse volledig verzorgde Business Course een selecte groep talentvolle wo'ers en hbo'ers kennismaken met Antea Group. Dit jaar doen we dat op 5 en 6 april. Deelnemers maken kans op een van de 10 uitdagende banen bij Antea Group.

Bij Antea Group krijg je de kans om aan de slag te gaan met actuele thema's zoals energietransitie, klimaatadaptatie, smart cities en assetmanagement. Hier liggen vragen en uitdagingen die wij graag samen met jou als nieuwe collega willen beantwoorden!

Aan de slag met de klimaatopgaven van morgen

Als gevolg van de klimaatverandering neemt in Nederland het aantal hittegolven, het aantal extreme buien, de intensiteit van hevige buien en de perioden van langdurige droogte sterk toe. Ook de kans op hittestress in de leefomgeving neemt toe. De leefomgeving wordt hierdoor steeds kwetsbaarder. Hoe kunnen planologen, ontwerpers en beheerders van de openbare ruimte de veranderingen benutten als kansen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jouw ideeen door te ontwikkelen tot werkende oplossingen.

Wat is jouw invulling van energietransitie?

Als het gaat om de energietransitie leiden er talloze wegen naar Rome: biogas, geothermie, windenergie, zonne-energie. Maar elke weg kent z'n kansen, beperkingen en obstakels. Denk aan ruimtelijke inpassing, infrastructuur, maatschappelijke impact, techniek en kosten. De oplossing is er niet en is vaak heel lokaal bepaald. Hoe krijgen we nul op de meter in onze nieuwbouwwijken? Moeten we inzetten op zonneakkers of windenergie? Met jouw frisse blik en een gezonde portie andersomdenken breng jij de antwoorden binnen bereik.

> Word jij de volgende Professional van de Maand?


Nieuwe techniek, een slimmere stad

Groeiende verstedelijking over de hele wereld leidt tot nieuwe maatschappelijke uitdagingen. Hoe houden we onze steden efficient, veilig en leefbaar? Slimme mensen en slimme technologische ontwikkelingen kunnen hier een bijdrage aan leveren en maken de stad aantrekkelijker, duurzamer, en leefbaarder. Dit heeft grote invloed op de wijze waarop we leven, werken en ons organiseren. Hoe wil jij binnen dit dynamische kader de smart cities en communities inrichten?

Slimmer onderhouden door assetmanagement

Economen vertellen ons dat de crisis zo goed als over is. Maar in de dagelijkse praktijk merken we nog steeds dat de druk op de euro's groot is. Tegelijk worden de eisen vanuit de overheid steeds complexer. Hoe kunnen we slimmer omgaan met onze beheervraagstukken? En hoe halen we meer rendement uit onze kapitaalgoederen of assets? Assetmanagement in de hele lifecycle, van bouw tot sloop: pak je kans om samen met ons op zoek te gaan naar de antwoorden.

Volg Antea Group op LinkedInFacebookInstagramTwitter en YouTube voor het laatste nieuws rond de Business Course 2019!

De aanmelding voor de Business Course is inmiddels gesloten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yordi Zeijpveld, per e-mail of 06 - 51 20 02 45 (Whatsapp mag ook).