Deel deze pagina
Delen via:

Écht Susan

Ik ben Susan, expert in brandveiligheid. Mijn drijfveer? De plekken waar we wonen en werken veiliger maken. Samen met collega’s denk ik onder meer plannen uit om bedrijven beter te wapenen tegen brand en risico’s voor de omgeving te verkleinen. Je werkt bij Antea Group bij een toonaangevend en vernieuwend bureau, dat merk je aan alles. Ik werk met de nieuwste technieken, op basis van de nieuwste normen en met collega’s die écht top zijn in hun vakgebied.

Aangenaam

  • Susan Eggink-Eilander
  • Senior-Adviseur Brandveiligheid
  • Kantoor Deventer
  • Businesslijn Milieu & Veiligheid
  • In dienst sinds 2014

Mijn passie naast het werk? Mijn gezin, het buitenleven en reizen.

Daarom werk ik bij Antea Group:

Afwisseling. Ik ben vanuit drie rollen inzetbaar op het gebied van brandveiligheid: inhoudelijk adviseur, projectleider en als docent. Juist deze diversiteit geeft mij vrijheid en dit maakt mijn werk zo aantrekkelijk. Daarnaast krijg je bij Antea Group de ruimte om jezelf verder te ontplooien. Ik geef hier echt vorm aan mijn ambities en talenten.

Ik creëerde mijn eigen wereld met…

… een brandveiligheidsplan voor een groothandel in hout- en bouwmaterialen in Zaandam. Op basis van de nieuwste technieken en normeringen hebben we met de klant een nieuw brandveiligheidsplan opgesteld. Omdat we zelf schrijver zijn van de meest actuele normen, kunnen we deze gelijk in de praktijk brengen. Hiermee is het bedrijf een veilige plek voor omgeving, bezoekers en werknemers. Daar ben ik trots op.