Deel deze pagina
Delen via:

Écht Knap Écht Mathijs

Er komt veel kijken bij de aanleg van een brug, weg of tunnel. Hoe plan je het werk zo slim mogelijk, hoe voorkom je overlast voor de omgeving en met welke risico's moet je rekening houden? Met deze vragen houd ik me bezig. Dit vraagt soms om een helicopterview waarmee je het hele project en alle belangen overziet. Maar je moet ook kunnen inzoomen op de techniek in een tunnel: de wereld van staal, beton en installaties. Dit alles maakt mijn werk echt afwisselend.

Aangenaam

  • Mathijs van der Meij 
  • Projectleider/Adviseur Infrastructuur, Contractering & Kunstwerken
  • Kantoor Capelle
  • Businesslijn Infra
  • In dienst sinds 2012

Mijn passie naast het werk?
Sporten: korfballen, wielrennen en hardlopen

Daarom werk ik bij Antea Group:

'Naast een mooi projectresultaat wil Antea Group dat je groeit in de projecten. Je krijgt hiervoor de kans, zelfs al heb je nog niet alle ervaring. Ook krijg je veel vrijheid om je in jouw vakgebied te ontwikkelen. Dat vind ik top!'

Ik creeerde mijn eigen wereld met...

... de aanleg van de Spaarndammertunnel in Amsterdam. Achthonderd meter tunnel, langs het IJ en midden in de stad. In dit project gaat het om techniek, maar ook om de belangen van partijen: de aannemer, beheerders en omliggende scholen. De tunnel moet medio 2017 worden opengesteld. Dit betekent slim werken en plannen. Maar wel op een veilige manier en met zo min mogelijk overlast. Risico's beheersen, ervoor zorgen dat je goed samenwerkt en duidelijke afspraken maken. Prachtig werk waar je continu schakelt tussen mens en techniek.