Deel deze pagina
Delen via:

Écht Knap Écht Eelke

Natuur, bereikbaarheid, woonplezier: de bouw van een brug of de verbreding van een weg heeft veel impact in  een omgeving. Van opdrachtgevers tot omwonenden en gebruikers: soms heb je te maken met de belangen van wel vijftig verschillende partijen. Aan mij om al die belangen in kaart te brengen en om ze een plek te geven. Ik ga de dialoog aan en verbindt partijen zodat we samen tot een gedragen plan komen. Dat betekent luisteren, oprecht geinteresseerd zijn en denken in oplossingen. Prachtig werk, dat nooit verveelt.

Aangenaam

  • Eelke Dute
  • Organisatie-adviseur
  • Kantoor Deventer
  • Businesslijn Ruimte & Water
  • In dienst sinds 2008

Mijn passie naast het werk?
Mijn familie, vrienden, lezen en iets doen voor anderen

(noem het vrijwilligerswerk).

Daarom werk ik bij Antea Group:

Ik voel mij hier vaak als een kind in een snoepwinkel. Dat begint bij al die mooie projecten waaraan je mag meewerken. Daarnaast is Antea Group een omgeving waar veel kennis aanwezig is, waar we nieuwsgierig zijn, waar we graag samenwerken en voorop lopen. Die sfeer haalt echt het beste in mij naar boven.

Ik creeerde mijn eigen wereld door...

... focus in mijn werk aan te brengen, te kiezen voor diepgang in de projecten en het vak van omgevingsmanagement. Maar ook door mijn ambities uit te spreken. En ik kan wel zeggen met resultaat! Van de A50 naar een prachtig nieuw project in mijn eigen 'achtertuin': 'meebouwen' aan de nieuwe N18 tussen Varsseveld en Enschede.